05 márc
Image

MILYEN SZINTŰ NYELVTUDÁS KELL AZ ANGOL FILMEK MEGÉRTÉSÉHEZ ?

Ha egy könnyed, nem nagyon speciális témájú, mai nyelvezetű filmről beszélünk, esetleg ha még ismered is a tartalmát, akkor már alapfok tetején, középfok felé kacsingató nyelvtudással élvezhető tevékenység lehet a filmnézés. Ilyenkor még nagy segítség tud lenni az angol nyelvű felirat.

De azért még ne ostorozd magad, ha így is nehézségeid adódnak. Ha túl gyorsnak véled a jeleneteket, ne mérgelődj, csak tekerj vissza és játszd le többször!

Ahhoz viszont, hogy hátradőlve élvezhess bármilyen filmet, egy erős középfokú, vagy felsőfokú tudás az igazi.

De ha alacsony nyelvtudással ugrasz neki a feladatnak, és éveken át megteszed, meg fogja hozni a gyümölcsét. Bár hozzáteszem, hogy ez a szint, tanfolyamainkkal egy éven belül akár elérhető egy teljesen kezdő tanuló esetében. ????

Visszatérve a filmekhez… Ami tudásszinttől független, az a helyes hangsúly, kiejtés elsajátításának nagy lehetősége a filmek által.

Végül egy szórakoztató gyakorlási lehetőség. Szinkronizálj magyar filmrészletet!

+36 70 77 999 77

Szeretettel: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia