04 márc
Image

A KÉNYELEM MINDENEK FELETT

Valljuk be, sokan szeretünk kényelemben lenni! Azaz testi fáradtságot nem igénylő, feladatainkat megkönnyítő közegben jól érezni magunkat.

Bármit is szeretnénk venni, a kényelmi szempontok mindig ott vannak a döntéshelyzeteknél a fejünkben.
Csak nézzünk egy egyszerű kukoricakonzervet! Ha jó minőségben lenne olyan, amit konzervnyitóval tudsz kinyitni, meg egy olyan is, amit anélkül, akkor melyiket választanád?

De gondolj kérlek egy bármilyen tárgyi eszközödre, vagy esetleg egy szolgáltatásra, amit igénybe veszel! Nézd meg, hogy van-e olyan kényelmi szempont, ami miatt inkább ez volt jó döntés számodra, nem pedig egy másik lehetőség!

Képzeljétek el, hogy pont így vannak a tanulóink az angoltanfolyammal is! Minek utazgassanak, keresgessenek parkolóhelyet, üljenek más tanulókkal egy teremben; ha ezt mind, az otthonuk kényelméből is megtehetik? A tanóra előtt egy perccel még otthon vannak, ahogy rögtön az óra után is. Tanulhat a saját kis foteljából, közben bögréjéből szürcsölgetve a teát…

Szeretettel várunk benneteket is: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia