03 márc
Image

AKI KIPRÓBÁLJA, MEGSZERETI

Nézegetjük, elemezzük az élőben és utazásmentesen tanuló ügyfeleinkkel kapcsolatos statisztikákat.

A tizen-huszonévesek mindig könnyen ellenőrizhetők az akadályok egy nagyon leegyszerűsített technikai hátterű, utazásmentes tanfolyamainkon.

Tudjátok miben különböznek tőlük a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as ... tanulók? Ők nem hiszik el eleinte magukról, hogy ezzel nekik sem lesz gondjuk.

Ilyenkor az szokott történelem, hogy behozzák a nyelviskolába a laptopjukat, csatlakoznak a wifinkre és a digitálisan tanulnak velünk, mintha otthonról tanulnának.

Nagyon szeretem azt a pillanatot, amikor “beadják a derekukat”, hogy ezt kipróbálják és az első mondat, ami egy teljesen megnyugodott arckifejezés kíséretében elhagyja a szájukat, az az, hogy “Jaaa, hogy ez ilyen egyszerű?”

Majd after belevágnak az utazásmentes, digitális tanulásba, jellemzően elmondják, hogy nem is értik, hogy eddig miért nem ezt a nagyon kényelmesebb verziót választották.

Ha te is ki szeretnéd próbálni, küldj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Pfundt Szilvia
tulajdonosok
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz .: B / 2020/13

# intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas # időbeosztás # nyelvtanulás # nyelvtudás # fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga # vállalatiangol # szintentartóbeszédóra # szintvisszahozóbeszédóra # külföldimagyarok #anglia