02 márc
Image

KELL AZ ANGOL VÍZUMHOZ AZ ANGOL NYELVTUDÁS?

Igen, kell.

Mindehhez van egy jó hír is számotokra. Észszerűek az elvárások.

Egy munkavállalói vízumhoz alapfokú nyelvtudással (nem nyelvvizsgával) kell rendelkezni. Járt már hozzánk olyan tanuló, aki azért kezdte meg nálunk a tanulást, mert a vállalkozásában okozott egy nagy kárt számára, hogy az angollal kapcsolatos hiányosságai miatt történt egy félreértés.
Szóval talán kijelenthetjük, hogy ez az elvárás még védi is a munkavállalót, hogy ne kerüljön kiszolgáltatott helyzetbe.

Aki pedig diákvízumra hajt, nélkülözhetetlen lesz számára az, ami amúgy is létszükség egy angol nyelvű egyetemen: képes legyen angolul érteni, olvasni, írni és beszélni.

Ezek a legnépszerűbb vízumok, de még számos lehetőség van a kinti életre.
Ha kicsi esélyt is látsz rá, hogy valaha kint élj, dolgozz, vagy tanulj az Egyesült Királyságban, akkor érdemes minél előbb elkezdened a nyelvtanulást, nehogy lemaradj egy jó lehetőségről!

Épp most érdeklődött nálunk egy férfi angoltanulási lehetőségek iránt, akinek már megvan a munkába állásának a dátuma. Észak-Írországban fog dolgozni. Most szembesült vele, hogy még addig mennyit kell fejlődnie az angolban. Mivel saját tempójában haladhat tanfolyamunkon, bízunk benne, hogy beleférünk a határidőbe…

Ha te is szeretnél angolt tanulni, külddj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia