01 márc
Image

AMIT JÓ TUDNI A NYELVVIZSGÁVAL KAPCSOLATBAN

Sokan nem helyes nyelvtannal, de bármit el tudnak mondani angolul és rengeteg információt meg is értenek. Nekik a hétköznapi életben semmi gondjuk.
Ők azok, akik - valamelyest teljesen érthetően - egy sikertelen nyelvvizsga után kérdő tekintettel ülnek a vizsgaeredményük fölött és alulértékeltnek érzik a tudásukat.

De sajnos a helyes nyelvtan ismerete és használata nélkül nincs sikeres nyelvvizsga. Nem véletlenül írtam, hogy “és használata”. A vizsgázónak muszáj tudatosan megmutatnia az ismereteit. Például levélíráskor ne csak egy igeidőben, a legegyszerűbb nyelvtanokat használva fogalmazzon!

Annak pedig, hogy a mi nyelvvizsgázóink 92%-ban sikeres vizsgát tesznek, van még egy titka. 20%-kal a nyelvvizsga elvárásai fölé visszük a tanulók tudását. Így belefér a nagy megmérettetésen még néhány vizsgadrukk okozta hiba is.

A napokban érkezett egy üzenet a legutóbb sikeres nyelvvizsgát tett tanulónktól, melyben megosztotta velünk vizsgájának eredményeit: beszédkészség: 73%, beszédértés: 96%, olvasáskészség: 92%, íráskészség: 69%.

Gyere és segítünk, hogy te is a kezedben tarthasd fülig érő szájjal a nyelvvizsga bizonyítványodat!

Szeretettel: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia