26 febr
Image

TUDD, HOGY KI NEM TÁMOGAT

Készen állsz egy keményebb témára? Egy olyanra, amivel nem biztos, hogy kellemes szembenézni? Ha igen, akkor vágjunk is bele! ????

Amikor a fejedbe veszel valamit, hogy te azt el fogod érni, biztos megválogatod, hogy kivel osztod meg. Nem mindenki méltó rá.

Ha esetleg a párod, egy barátod, barátnőd eléd áll egy kívánságával, vagy nagy céljával, légy büszke magadra és a kapcsolatotokra. Te vagy az, aki méltó rá, hogy megossza veled. Ilyen egy ideális párkapcsolat, barátság.

De mi történik akkor, ha például a párod nagyon nem szeretne valamit, amit te igen? Nézzük meg egy kevésbé létkérdés esetén, hogy mit okoz ez benned. Például tegyük fel, hogy imádod a tökfőzeléket, de ő az illatától is rosszul van. Lehetséges, hogy könnyedén rábeszéled magad, hogy inkább te sem akarsz tökfőzeléket enni.

Vagy, ha álmaid pulcsiját meglátva közlöd, hogy ezt muszáj megvennem. A barátod pedig megjegyzi: - Te, ez nem túl csicsás? Elképzelhető, hogy nem olyan jó szívvel húznád fel azt a pulcsit és inkább meg sem veszed.

Lehet, hogy vannak, akik így mondanak le a vágyott angoltudásról? Ha régen dédelgetett álmod, hogy megtanuld a nyelvet, tudd, hogy ki nem támogat! Keresd inkább azoknak a társaságát, akiktől ehhez hasonló reakciókra számíthatsz: “De jó ötlet! Melyik nap kezded? Szuper lesz! Az angoltudás napjainkban hatalmas előny...”

Mi támogatunk téged, sok, sok kedves bíztatással, dicsérettel, türelemmel, lelkesedéssel az első hívásodtól, a célod megvalósulásáig.

Szeretettel várunk az angoltanfolyamodon.

Hívj minket bátran!

0670-77-999-77

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia