25 febr
Image

ÉREZD A VÁGYAKOZÁST

Mi a vágy? Egy erős kívánság, hiányérzet okozta erős sóvárgás.

Akkor a legkönnyebb elérnünk céljainkat, ha vágyunk rá.

Reggel felkelsz és észreveszed, hogy az imádott kávéd elfogyott… Ha igazán vágysz arra a kávéra, lehet, hogy gyorsabban pattansz ki az ágyból, mint bármikor máskor, hogy még munka előtt be tudd szerezni a napi kávé adagodat?

De, ha ittál már kettőt és fél óra múlva a kollégád megkínál eggyel?

Nézzük meg, hogy mit tudsz tenni, ha nagy szükséged van rá, hogy tudj angolul (diplomához, előléptetéshez, munkahelyváltáshoz...), de vágyad semmi!

Úgymond művileg ébressz magadban vágyat! Hogy milyen módon tudod megoldani, hogy erősen sóvárogj, ha valójában nem is így érzel?

Keress olyan eseményeket, lehetőségeket, amikre vágysz és nem valósulhat meg (vagy nem olyan minőségben valósulhat meg) angoltudás nélkül, mint a nyelv ismeretével!

Lehet ilyen, hogy képes leszel angolul filmeket nézni. Képzeld el, hogy mindent értesz, mintha magyarul néznéd!
Vagy a kedvenc hobbidról nagy sztároktól videókat meghallgatni. Ennek is minden szavát érted, olyan tempóban, ahogy az ő nyelvük pörög.

Esetleg képzeld el, hogy az angolnak köszönhetően egy magasabb fizetéssel vissza tudod szerezni a tanfolyamod árát, majd pedig egy magasabb életszínvonalon folytathatod tovább az életed...

Keress magadnak olyan célokat, melyekre vágyni tudsz és minél jobban képzeld el magad abban a helyzetben, amikor már azt elérted!

Szeretettel: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13