22 febr
Image

EGYRE TÖBB A BÁTOR JELENTKEZŐ A FACEBOOKON

EGYRE TÖBB A BÁTOR JELENTKEZŐ A FACEBOOKON

Előfordult korábban, hogy néhányan nem szívesen érdeklődtek telefonon, mert attól tartottak, hogy azonnal be kell iratkozni valamilyen tanfolyamra. Ez szerencsére nem így van. Tudjuk, hogy mielőtt döntést hoz az ember, szeretne tájékozódni a részletekről.

A facebookon lehetőséget biztosítunk visszahívás kérésére is, ahol egyre többen írják meg nekünk telefonszámukat és kérik a visszahívást.

Megosztom veletek, hogy az ilyen telefonbeszélgetések hogy zajlanak.

Megkérdezzük, hogy mi a célod, van-e hozzá határidő. Tanultál-e már angolt? Vágysz-e utazásmentes tanulásra, vagy inkább élőben tanulnál?
Szeretnél-e kitölteni egy ingyenes szintfelmérőt, mert nálunk mindenki pontosan onnan kezdi a tanfolyamát, ahol a tudása tart.

Információkat kapsz tőlünk a célodhoz leginkább passzoló lehetőségekről mind a tanulást, mind a fizetést illetően, majd átgondolhatod, hogy ez megfelel-e számodra.

Ahogy azt is mérlegelheted, hogy fontos-e az életviteledhez, hogy nálunk te határozhatod meg, hogy reggel 8 és este 8 között mikor tanulsz, vagy hogy esetleg hétvégén szeretnél-e angolórán részt venni. Értékes-e számodra, ha beszédórákon is fejlesztheted
képességeidet.

Szóval továbbra is küldjétek nekünk bátran a visszahívást kérő üzeneteket!

Szeretettel: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia