19 febr
Image

GYEREKKOROMBAN HÍRESSÉGEKKEL KÉSZÍTETTEM INTERJÚKAT

GYEREKKOROMBAN HÍRESSÉGEKKEL KÉSZÍTETTEM INTERJÚKAT - TUDOM MILYEN LÁMPALÁZZAL MEGSZÓLALNI

Még általános iskolás voltam, amikor megismerhettem egy fantasztikusan pozitív gondolkodású, kedves hölgyet, aki összeválogatott egy maroknyi általános iskolás gyereket és fejébe vette, hogy létrehoz belőlük egy gyerek televíziós társaságot.

Nekem is szerepet szánt a stábban. Félve, de rábólintottam a lehetőségre, azzal a kikötéssel, hogy kizárólag a kamera mögötti feladatokban számíthat rám. Így is indult a kezdeti együttműködés.

Titkon ő más elképzeléseket dédelgetett rólam. Addig, addig terelgetett, időnként bedobva a mélyvízbe, míg hamar a mikrofon mögött, a kamerák másik oldalán találtam magam.

Interjút készítettem a Nemzeti dalunk zeneszerzőjével, Tolcsvay Lászlóval, a nagyon barátságos Zoltán Erikával a tánciskolájában, a színházi és szinkronszerepeiről ismert Kéry Kittivel és Lux Ádámmal. Eperjes Károly színművésszel is nagy megtiszteltetés volt, hogy beszélgethettem és személyesen tőle ismerhettem meg az értékeket, melyeket képvisel. A Rock Színház alapító tagjával, a Kisváros című sorozat és számos komolyabb, illetve komikusabb szerep nagyszerű megtestesítőjével, Usztics Mátyással is életre szóló élmény volt az interjú. Akárcsak a humorista Bajor Imrével, vagy a bájos és szakmájában kimagasló Endrei Judit bemondó, szerkesztő, műsorvezetővel.

Szóval tudom miről beszélnek a nyelviskolámat megkereső érdeklődők, tanulók, amikor arra panaszkodnak, hogy nem mernek megszólalni.
Hogy kerekedtem felül ezen az érzésen? Sok, sok gyakorlással, nagy önfegyelemmel magamra erőltetve a megszólalást. Minél több interjú volt a hátam mögött, annál lazábbá váltam. Azt javaslom, hogy viszonylag rövid időn belül legyél túl több beszédórán, hogy minél előbb megszabadulj a gátlásoktól!

Szeretettel várunk beszédóráinkon.

Hívj minket, vagy küldj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Szeretettel: Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia