17 febr
Image

MIÉRT NEM VÁGYNAK AZ EMBEREK TANULNI?

Persze nem mindenki van ezzel így, de talán megegyezhetünk abban, hogy az emberek többségének nem ez a kedvenc tevékenysége.

Gondoljunk csak bele: ha vásárolunk valamit, ami egy kézzelfogható tárgy, azt kifizetjük és már érezhetjük is a boldogságot, hogy a miénk. Azonnal a miénk, és már ennek a tárgynak köszönhetően kényelmesebbé, szebbé, boldogabbá is vált az életünk.

Egy angoltanfolyam kifizetésével pedig megvásároltunk hónapokig tartó tanulási lehetőséget, elkötelezettséget, időt kell rá szánni…

Erre lehet, hogy nehezebb rávenni magunkat. Tény, hogy egyszerűbb megvenni egy bögrét, mint kitartó tanulással megszerezni egy nyelvvizsga bizonyítványt. De nézzük meg azt is, hogy melyik, mennyivel emeli az életszínvonalunkat! Melyik, mennyivel járul hozzá, hogy megteremtsük magunk számára azt, amire vágyunk?

Ha bögrevásárlás helyett inkább angoltanulásba fognál, van egy jó hírem. Nálunk a napi teendőidhez tudod igazítani az angolóráid időpontját hétköznapokon 08.00-20.00-ig, illetve szombaton és vasárnap is számíthatsz ránk. Ekkor 08.00-12.00 között tudsz velünk tanulni.

Hívj minket, vagy küldj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Szeretettel: Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia