16 febr
Image

LEHETSÉGES TÁRSASÁGI ÉLET EGYEDÜL A NÉGY FAL KÖZÖTT?

LEHETSÉGES TÁRSASÁGI ÉLET EGYEDÜL A NÉGY FAL KÖZÖTT?

Igeeen, és imádjuk!

A csoportos beszédóráinkon résztvevő tanulók emlegetik, hogy mivel a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségük a társasági életre, még inkább felértékelődtek beszédóráink a számukra.

Van közülük, aki heti kétszer is velünk tart.

Közel 15 éve működünk úgy, hogy összehangoltuk a magántanár, az egyéni haladás és a nyelviskola előnyeit.

Kidolgoztuk, hogy mely képességeket szeretnénk egyénileg, a tanárral négyszemközt fejleszteni, mik azok, amiket jó, ha a tanuló egyedül, a saját tempójában gondolhat át, és mi az, ami csoportosan az igazi. A beszédfejlődés az, ami sokkal többet ad, ha csoportosan zajlik.

Hogy miért? Nagy előnyére válik mindenkinek, ha nemcsak a tanára kiejtéséhez, tempójához, stílusához szokik hozzá, hanem rákényszerül arra is, hogy rajta kívül másokat is megértsen.

Arról nem is beszélve, hogy az idegen nyelven történő beszéd egy nagyon gátlásos terület. Ha csak a tanárával beszélget valaki, lehetséges, hogy sosem lesz elég bátorsága megszólalni.

Gyere! Élj társasági életet! Az pedig már csak hab a tortán, hogy míg jól szórakozol, közben fejlődsz is, és eltűnnek a beszéddel kapcsolatos gátlásaid.

Hívj minket, vagy küldj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Szeretettel:

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia