09 febr
Image

MÉG TÖBBEN VÁLASZTOTTÁK AZ UTAZÁSMENTES DIGITÁLIS OKTATÁST!

MÉG TÖBBEN VÁLASZTOTTÁK AZ UTAZÁSMENTES DIGITÁLIS OKTATÁST!

Egy trend látszik kirajzolódni. Érdekes változási folyamat figyelhető meg az érdeklődők körében.

Akik már korábban is barátságban voltak a digitális világgal, náluk azonnal az utazásmentes, kényelmes, időtakarékos angol nyelvtanulás volt a favorit.

A többiek azok, akikre legszívesebben egyesével kedvesen, megnyugtatóan rámosolyognék (nekik kiemelten küldöm a képen a mosolyt) és megtiltanám nekik, hogy alábecsüljék a képességeiket.

Hogy miért is? Mára már a tanulóink 98%-a utazásmentesen, parkolóhely keresése nélkül, az otthonuk kényelméből tanul velünk. A 12 évestől a 65 évesig, a profi informatikustól a számítógép bekapcsoló gombját már ismerő tündérke tanulónkig mindenkinek sikerült 10-15 perc alatt betanítanunk a digitális oktatásunk technikai hátterét.

Ma már sokkal többen érdeklődnek és iratkoznak be az utazásmentes tanfolyamainkra, mint a központunkban zajló képzésekre.

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája
+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia