03 febr
Image

EGYRE TÖBB A KÜLFÖLDI TANULÓNK

Muszáj elmesélnem nektek… A legutóbb beiratkozó angliában élő tanulónk hangüzenete gondolkodtatott el, melyben röpködött a boldogságtól, hogy végre megvalósulhatnak külföldi álmai.

Teljesen érthetően, nagyon motiváltak a külföldön élők az angol tanulásában.

Azt tapasztalom, hogy amikor sokféle akcentusú, “konyhanyelvet” beszélő munkatárs között fejlődnek, akkor egy idő után ügyesen képesek beszélni. Az pedig már fél siker, ha valaki mer beszélni. Ha nem tervez ranglétrán előre jutást, akkor ez teljes mértékben elegendő is.

De ha szeretne magasabb pozícióba kerülni… A nyelvtan a legtöbb esetben az ilyen múlttal rendelkezőknél - közel 15 éves tapasztalataink alapján - nem igazán helyes. Inkább nem, mint igazán…

Volt egy olyan tanulónk, aki már annyira begyakorolta a bátor, de helytelen beszédet, hogy nagyon kemény munkába és dupla mennyiségű tanórába telt, mire a helyesre át tudott állni a gondolkodása.

Kedves külföldi magyarok!
Imádom azt a lendületet és pozitív gondolkodást, ami belőletek árad. Gyertek, csiszoljuk ki közösen azt az angoltudást!

Szeretettel látunk benneteket továbbra is a tanulóink körében.

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája
www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra