28 jan
Image

KÜLFÖLDI MUNKÁT VÉGEZHETSZ ITTHONRÓL

Sokan sajnos elvesztették az állásukat, ami az utóbbi időben engem személyesen foglalkoztatott. Elgondolkoztam, hogy mit tennék, ha hasonló helyzetbe kerülnék. Majd úgy döntöttem, hogy megírom nektek, hátha valakinek segít.

Az első gondolatom az volt, hogy átmenetileg az lenne a munkám, hogy napi 8 órában állást keresnék. Majd hamar rájöttem, hogy egy hét alatt a 40 kilométeres körzetemben végeznék is a feladattal.

Ekkor jutott eszembe, - talán egyetérthetünk ebben - hogy az online élet egyre népszerűbb. Így a digitális eszközökön történő munkavégzés elterjedésének köszönhetően nem csak 40 kilométerben gondolkodhatnék, hanem az egész világban.

Sokan rákényszerülnek az intenzívebb internethasználatra. Ezzel az emberek többsége egyre rutinosabb okoseszköz és internetfelhasználó lesz. Nyilván idegennyelv tudás még kell hozzá.

Ezzel kapcsolatban egyébként van egy jó hírem számotokra. Mivel nálunk az okoseszközöd (telefon, laptop…) segítségével dolgozol elektronikus füzetedben és veszel részt konferenciahívásos beszédórákon, már a tanfolyamod során rutint szerzel a gépeken keresztül történő angol nyelvhasználatban.

Így ha esetleg csak ez lenne számodra az akadály, egy igazán testhezálló - akár
magyarországi, akár külföldi - munkahely megtalálásához, akkor tudd, hogy ránk számíthatsz.

Szeretettel:

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra