27 jan
Image

MI HOGYAN KÉSZÍTÜNK FEL VALAKIT A NYELVVIZSGÁKRA?

Közel 15 éves múltunk során azoknak a vizsgázóknak, akik akkor mentek nyelvvizsgázni, amikor mi jeleztük, hogy készen állnak a nagy megmérettetésre, 92%-uk elsőre sikeres nyelvvizsgát tett.

Mi ennek az oka? A legfontosabbat megosztom veletek.

A Happy End Nyelviskola nem kötelezte el magát egyik nyelvvizsga hely felé sem.

Minden nyelvvizsga más módon kéri számon az angoltudást. A tanulóknak különböző területek az erősségük és a személyiségükhöz leginkább passzoló megmérettetési formát javasoljuk mindig nekik.

Ha egy vizsgához elköteleztük volna magunkat, ezt nem tehetnénk meg.

Így a menetrend a felkészítésnél az szokott lenni, hogy először megtanítunk angolul, majd kiválasztjuk az oktatásod során a személyiségedről begyűjtött tapasztalataink alapján a számodra megfelelő nyelvvizsgát. Ezt követően elérjük, hogy az adott vizsga feladattípusaiban nagy rutint szerezz. 80%-ot kell teljesítened a felkészülés során (nyelvvizsgán elegendő a 60%).

Ezen kívül háttérinformációkkal, praktikus tanácsokkal, extra szókinccsel is ellátunk. A fiatalabb vizsgázni szándékozókat még egy kis felnőtté képzésben is részesítjük, hiszen a nyelvvizsgák témakörei, feladatstílusai nincsenek a korosztályukhoz igazítva.

Ha bármikor is felmerült benned, hogy jó lenne egy nyelvvizsga bizonyítvány, ébreszd fel a célod! Segítünk, hogy megszerezd!

Szeretettel:

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra