26 jan
Image

MIT TALÁLSZ A WEBLAPUNKON? 

A legfontosabb, amit ott találsz, az a stílusunk. Ha kicsit körbenézel az oldalon, láthatod, hogy miben vagyunk mások, mint amire elsőre valószínűleg gondolnál. 
KEZDŐLAP: Itt a módszerünkről olvashatsz, ami röviden összefoglalva a magántanár, az egyéni haladás és a nyelviskola előnyeit ötvözi.   
RÓLUNK: Ez az a hely, ahol megismerheted az utazásmentes és a központunk helyszínén történő oktatást biztosító kollégákat, nyelviskolánk tulajdonosának a sztoriját, hogy hogyan is jött létre a Happy End Nyelviskola. 
TANFOLYAMAINK: Ennél a résznél pedig a különböző igényekre kialakított lehetőségek részleteit találod, melyeket a tanulói visszajelzések és a mi szakmai múltunk eredményezett. 
BLOG címszó alatt a 2019. novemberében indított blogsorozatunk cikkeit olvashatjátok, mely minden hétköznap újabb bejegyzéssel bővül. 
VLOG: videók, melyek segítségedre lehetnek az angol terén. A megszólalással kapcsolatos gátlások feloldásáról, tanfolyamod hatékonyságának növeléséről… 
TESZTEK: Ingyenes szintfelmérőt biztosítunk mindenki számára, azonnali visszajelzéssel. 
ÁLLÁS: Aktuális állásajánlatainkat olvashatjátok itt. 
KAPCSOLAT: Elérhetőségeinket, üzenetküldési lehetőséget és központunk helyszínét találod itt. 
www.happyendangol.hu 
Szeretettel várunk, hogy hozzásegíthessünk a vágyott céljaid eléréséhez. 
Pfundt Szilvia 
tulajdonos 
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája 
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013 

  
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra