25 jan
Image

BÁTRAN VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

A nyelviskolánkat felkereső érdeklődők körében folyamatosan azt tapasztalom, hogy sokan már alaposan átnézték weboldalunkat, közösségi felületeinken megjelenő cikkeinket és ismerőseik is ajánlottak minket.

Ha már te is ezen az úton jársz, és már barátkozol a gondolattal, hogy felhívj minket, elmesélem neked, hogy milyen a jövő rugalmas nyelviskolája. Így jobban fogod látni, hogy mit is készülsz igénybe venni.

A tanfolyam megkezdése előtt mindig megállapodunk egy heti óraszámban, amit letanulhatsz akár hagyományos módon központunkban, vagy utazásmentesen az otthonod kényelméből.

A nem szóbeli órákon a saját tempódban oldhatod meg feladataidat. Írhatsz hagyományos, vagy a Happy End elektronikus füzetébe is. Utóbbiban azt is figyelemmel kísérheted, ahogy a tanárod éppen javítja a feladataidat.

A csoportos beszédórákon tanáraink szórakoztató, kreatív feladatokkal oldják fel a megszólalással kapcsolatos gátlásokat, és gyakoroltatják be az angol nyelv használatát.

Célodnak megfelelő tanfolyamot tudsz választani, akár hobby angolra vágysz, vagy akár nyelvvizsgát, érettségit szeretnél, esetleg a már meglévő beszédtudásodat kívánod fenntartani, vagy az üzleti életben szeretnél otthonosan mozogni angolul…

Bármelyik általad megjelölt napon megkezdheted a tanulást, csak írd be magad az órarendünkbe!

Az óráidat a széles nyitvatartási időnkön belül oszthatod el úgy, hogy az angoltanulás miatt nem kell felborítanod a napirendedet. Hétközben 08.00-20.00, szombaton és vasárnap pedig 08.00-12.00 között tudsz velünk tanulni.

Keress minket bátran és megbeszéljük, hogy neked, a céljaidhoz, a jelenlegi tudásszintedhez mit javaslunk, közel 15 éves tapasztalataink alapján!

Szeretettel:

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra