22 jan
Image

SALSA OTTHON

Kiskoromtól nagyon szeretek sportolni és társaságban lenni. Így a versenyszerű heti sportolás mellett, mindig beiktattam még télen egy kis snowboardozást, jégkorizást, nyáron búvárkodás, no meg a másik nagy kedvenc még a salsa lett.

Most egyik sem végezhető a megszokott formában. Azonban rátaláltam egy salsás alapokra épülő kis átmozgató edzésre az interneten keresztül. De valljuk be, egy idő után nem túl izgalmas ugyanazt a fél órát ismételgetni.

Így vettem rá magam a futásra, amit cseppet sem szerettem. De mivel a tapasztalataim szerint csak szándék kérdése, hogy bármilyen hasznos dologban megtaláljuk, hogy az miért szerethető számunkra, megkedveltettem magammal.

Hogy mit szerettem meg benne? Azt, hogy a természetben gyönyörködve futhatok. Mindig keresem és megtalálom a tekintetemmel a környezetem szép kis részleteit.

Ezt a cikket különösen szeretném a figyelmébe ajánlani azoknak, akik valami oknál fogva félnek az online tanulástól. Ez nem online tanulás, utazásmentes angol tanulás.

Szeretettel várunk téged is a Happy End Nyelviskola utazásmentes angol tanfolyamain.

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája
www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra