20 jan
Image

NAGY SEGÍTSÉG VAGYTOK A KÜLFÖLDÖN ÉLŐK SZÁMÁRA”

A cím egy idézet volt egy tanulónk leveléből. Sorban jönnek kedves szavait igazoló visszajelzések a nagyvilág valamely táján élő magyaroktól.

Nem is gondoltam, hogy ennyi oka lehet annak, hogy a külföldön élő magyarok miért iratkoznak be hozzánk.

Tudta, hogy nem fog kelleni a külföldi munkájához az angol, így angoltudás nélkül költözött ki. Majd rájött, hogy a munka lejárta után, a magánéletében is szüksége van a nyelvre.

Külföldön szerzett fizetésével tanulhat magyar árakon.

Hétközben minden nap tizenkét órát dolgozik. Nálunk szombaton és vasárnap is lehet tanulni. Azért tanul, hogy olyan állást szerezhessen, ahol nem kell heti 5 napon át, 12 órában dolgozni.

Gyermekeivel költözik egyedül külföldre. Nagyon biztos angoltudással meri csak bevállalni.

Kiköltözött pár szavas tudással és azzal az elképzeléssel, hogy majd kint ráragad az angol. Pár hónap külföldi élet után úgy érezte, hogy semmit sem fejlődik és szüksége van legalább alapfokig a segítségünkre.

Mindegyik történet mögött egy számunkra kedves tanuló áll. Ahogy végigolvasom a történetüket, nemcsak rájuk gondolok nagy szeretettel hanem kollégáimra is.

Hatalmas dolgot tesznek a Happy Endes tanulókért, hiszen segítségükkel ezek az emberek eljuthatnak az általuk megálmodott életminőséghez.

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra