11 jan
Image

NYELVTANULÓS ALKALMAZÁSOK

2007 óta tartó folyamatos fejlesztéseink során volt, hogy alaposabban beleástam magam a nyelvtanuló alkalmazások világába.

Egy darabig nem jöttem rá, hogy mi az, ami miatt nem adom be a derekam, hogy nyelviskolám számára kifejlesszek egy ilyen alkalmazást.

A jelenleg működő utazásmentes, de tanári segítséggel zajló internetes szolgáltatásainkkal kapcsolatos rengeteg, nagyon kedves és pozitív visszajelzés adta meg a választ számomra.

A tapasztalat az, hogy egy személy és egy gép között nem tud létrejönni az épp zajló helyzet érzékelése. Tudjátok egy tanárnak, képesnek kell lennie elcsípni például egy olyan pillanatot, ami azt kívánja meg, hogy egy pár biztató, önbizalomnövelő dicséretet adjon, segítve ezzel a tanulók kitartását.

De akár az a biztos érzés is fontos egy tanuló számára, hogy jó kezekben van a fejlődése, mert a feladatát a kedvenc tanára javította.

Nehéz pillanatokban az önfegyelem is képes cserben hagyni az embert, ilyenkor jól jönnek a motiváló visszajelzések és a rendszer, mely a tanulót elkíséri a céljáig a tanfolyam félbehagyása nélkül.

Ezeket egy személytelen alkalmazás nem tudja biztosítani.

Ezért fontos, hogy tudd, nálunk mindig van a másik oldalon valaki, akire maximálisan számíthatsz.

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra