04 jan
Image

MEGLEPETÉS NYELVVIZSGA

Hadd meséljek nektek ismét egy fantasztikus emberről, aki szembetalálta magát azzal a problémával, ami szinte minden tizenévesnek feladja a leckét a nyelvvizsgán.

Történetünk hőse 12,5 éves volt, amikor beiratkozott a Happy End Nyelviskola angol tanfolyamára. Határozottan kijelentette, hogy 2020 végére sikeres nyelvvizsgát szeretne.

Igen ám, de a nagy megmérettetésen mindenkinek képesnek kell lennie kortól függetlenül hivatalos, félhivatalos levelet írni, mellyel a való életben biztos, hogy még nem találkozott.

Továbbá a vizsgázóknak a hallott szövegértés feladatokban meg kell érteniük sokszor furcsa témaköröket tartalmazó hanganyagokat háttérzajokkal, akár akcentusokkal tarkítva. Én ezeket a faladatokat csak hallásvizsgálatnak hívom.

Szóval, amikor tizenéveseket készítünk fel nyelvvizsgára, felnőtté képzésben is részesítjük őket.

De térjünk vissza 12,5 éves hősünkre, aki bár sokszor fáradtan, de a nehézségekből mindig felállva, hatalmas kitartással elérte, amit megálmodott magának. Most hívott minket örömujjongások közepette, hogy 2020. decemberében tett nyelvvizsgája sikerült.

Ha esetleg te még nem érted el, amit szeretnél, két dolgot tegyél meg! Tartsd a szemed a célon és ne állj meg, míg el nem éred!

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő nyelviskolája

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra