28 dec
Image

ILYEN VOLT A KARÁCSONYUNK

Minden év végén, így most is szeretném megköszönni kollégáimnak, amit tesznek a tanulókért, egymásért és a Happy End Nyelviskoláért. Mindegyikük nagyon fontos fogaskereke nyelviskolánk gépezetének.

Idén rendhagyó évünk volt, ezért nem volt most közös ünneplés, így ehelyett szeretném itt nyilvánosan is elismerni fantasztikus kis csapatomat a nekik írt levelem egy részletével.

A képen látható csomagokban mindenki talált a személyéhez passzoló ajándékot és az alábbi levelet, kiegészítve személyes sorokkal.

“Drága Happy Endes Kollégák!

Köszönöm nektek az egész éves hozzáállásotokat, rugalmasságotokat, segítségnyújtásotokat, profi és precíz munkátokat…!

Segítségünkkel ismét számos ember és család élete vált jobbá. Ezeket ők maguk mesélik el nekem. A napi cikkeimben sokszor idézek tőlük. Mindig tudjátok, akárhányszor olvassátok, hogy az egyben egy elismerés is nektek tőlük és tőlem is.

Nem véletlenül magas a mérce a Happy Endben a munkatársak kiválasztásakor. Csak ilyen csapattal lehet elérni azokat az eredményeket, amiket magunkénak tudhatunk. Legyetek büszkék magatokra! Én is az vagyok!”

Sok, sok, sok szeretettel kívánok kollégáimnak és nektek is egy fantasztikusan sikeres 2021-es évet! ????

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola

A magántanár, az egyéni haladás és a nyelviskola ötvözete a Happy End módszere

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra