22 dec
Image

HOGYAN GYAKORLOD BE NÁLUNK A BESZÉDET?

HOGYAN GYAKORLOD BE NÁLUNK A BESZÉDET? - kulisszatitkok a Happy End Nyelviskolából

Rögtön kezdem is a titokkal:
minden amiről írni fogok nektek ebben a cikkben, kizárólag a közel 15 év alatt nálunk tanult tanítványok visszajelzésein alapulnak, és a mi szakmai tapasztalatainkból állt össze.

Szóval hogyan is gyakorlod be a Happy End Nyelviskola segítségével a beszédet?

Parkolóhely keresés mentesen.
Bárhol is élsz az országban, vagy azon kívül, csatlakozni tudsz beszédóráinkhoz.

Napjainkban sokszor eszközökön keresztül van lehetőségünk hallgatni angol anyagokat, - akár hobbink esetében akár munkánkban - így hatalmas előny a résztvevők számára, hogy már a tanulási fázisban is internetes felület segítségével kommunikálnak.

Szeretik azt, hogy nemcsak a tanár kiejtéséhez, beszédtempójához szoknak hozzá, hiszen nem négyszemközt zajlik az óra, hanem más, velük egy szintű tanulókkal is.

Gyorsan felbátorodnak a megszólalás miatt visszahúzódóbb tanulók is, mivel az otthoni környezet biztonságérzetet nyújt. Arról nem is beszélve, hogy nem ülnek körülöttük mások, akik hallgatják az első próbálkozásait, hanem a számítógép mögé "el lehet bújni".

Játékos, kreatív feladatokkal, 60 perces órák keretében válsz angolul magabiztosan társalgó személlyé.

Happy End Nyelviskola - a rugalmas nyelviskola

www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra