21 dec
Image

A BESZÉDÓRA BÉRLET MÉG MINDIG SLÁGER

Ezt muszáj elmesélnem nektek…

Legutóbbi beszédóránk után történt a következő:

Sokan gátlásosak a beszéd terén, amikor megkezdik a tanulásukat nyelviskolánkban. Az egyik tanulónk is így volt vele, aki írásban közel felsőfokú tudással, de megszólalástól rettegve érkezett az óránkra.

Fantasztikus volt hallgatni, ahogy anyukája mesélte, hogy beszédóra után szinte úgy röpült ki a szobájából, fülig érő szájjal.

Ha te is azt gondolod, hogy hasonló cipőben jársz, fontos, hogy tudd, ez csupán annyit jelent, hogy a beszédben a fejlődési folyamat elején vagy.

A közel 15 éves tapasztalatunk az, hogy olyan nincs, hogy valakit ne lehetne megtanítani beszélni.

Imádom látni, amikor az emberek rájönnek, hogy képesek rá, hogy megszólaljanak angolul, majd kis idő elteltével még az is bekövetkezik, hogy kifejezetten élvezik.

Volt olyan tanulónk is, aki reménytelen esetnek, butának érezte magát az angolhoz. És nem sokkal később láttam szemében azt a pillanatot, amikor rádöbbent, hogy ő nem buta, csak volt néhány akadály a fejében, amik leküzdéséhez segítségre volt szüksége.

Te is képes vagy rá!

Pfundt Szilvia
tulajdonos

Happy End Nyelviskola - a rugalmas nyelviskola
www.happyendangol.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra