26 nov
Image

KÉT KISGYERMEK ÉDESANYJAKÉNT A NYELVISKOLA VEZETŐI SZÉKÉBEN

Életem első felének egészében arra készültem, hogy taníthassak és anya lehessek. Gyermekként megfigyeltem, hogy számomra mi jó, és mi rossz.

Mi jó és mi rossz abban, ahogy engem tanítanak, fegyelmeznek, nevelnek, terelgetnek.

Már egészen korán elhatároztam, hogy ami számomra jó volt, azt én is tovább viszem, ami pedig rossz, azt nem fogom megtenni a körülöttem élőkkel.

Sok évvel később, mikor megnyitottam a Happy End nyelviskolát, alkalmazotti múlttal a hátam mögött, már azt is tudtam, hogy mit szeretnék a kollégáimnak és mit nem. Az első perctől fontos volt számomra, hogy azok az emberek, akik nap, mint nap fantasztikus hozzáállásukkal, szakmai profizmusukkal támogatják a Happy End Nyelviskola működését, csak olyan vezetésre számíthassanak tőlem, amilyennek én is örülnék a helyükben.

S így, amikor gyermekeim szemébe nézek, ugyanazt látom bennük, mint amit annak idején én is éreztem: hogy minden ember szeretné, hogy türelemmel és megértéssel bánjanak mások velük.

A Happy End nyelviskolában minden nap ezzel a gondolattal indítjuk a napot.

Pfundt Szilvia
ügyvezető, tulajdonos
Happy End Nyelviskola - a rugalmas nyelviskola
+36 70 77 999 77

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000013
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra