Hírek

2017.02.09

Hasznos tippek:

Szeretnél fejlődni szóban?

Meg szeretnél szólalni angolul, de gátlásaid vannak? Természetes igény részedről, ha helyesen szeretnél kommunikálni. De az első lépés nem ez. Ha helytelenül is, de szólalj meg! Egyszerűen vedd rá magad, hogy a nehézségeid ellenére beszélj! Itt találsz egy bejegyzést, ami segít, hogy ezt megtedd.

http://happyendangol.hu/hirek/szolaljak_meg

Ha ezen már túl vagy, jöhet a fejlődés a helyes nyelvhasználat irányába. Érdekes jelenség, hogy minél többet gyakorlod a nyelvet írásban, annál helyesebben fog menni a szóbeli megnyilvánulás. Egy-egy jól begyakorolt nyelvtani szerkezet könnyebben beugrik beszélgetés során, mint az, amellyel nem foglalkozol.

Ha pedig nincs lehetőséged senkivel kommunikálni angolul, keress a Facebookon egy szimpatikus, hasonló szakmájú, vagy érdeklődési körű személyt angol nyelvterületről és kérdezd meg, hogy nyelvgyakorlás céljából van-e kedve veled időnkén összehozni egy videó hívást. De ha csak chatelsz valakivel, már az is egy lépés az élő beszélgetés felé, mert gyorsabb kommunikációt igényel, mint az e-mailezés. De akár ellátogathatsz nyelviskolánkba is az anyanyelvi tanáraink beszédóráira. Ők feloldják a gátlásaidat is és fejlesztik a tudásodat is.

Tökéletes gyakorlási lehetőség az utcán haladva magadban kommentálni az eseményeket, amiket magad körül látsz.

Az is a fejlődésedet támogatja, ha a nap végén, elalvás előtt elmondod magadnak angolul, hogy mi minden történt veled aznap.

Ha bármiben segítségedre lehetünk, csak keress minket bátran! Azért vagyunk, hogy megvalósulhassanak a nyelvtudásoddal kapcsolatos álmaid.

http://happyendangol.hu/elerhetosegeink

HA ÉRDEKESNEK TARTOD, AMIT OLVASTÁL, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!
 • Iwiw
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Linkter
 • blogtercimlap
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvibes
 • Live
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Bookmarks
 

Rólatok szóltak a hírek! A szerda esti(01.10.) híradó rólatok szólt! :) Nézzétek meg ti is! 3:35-5:25-ig! :)

>>Tovább

Néhány fontos részlet az ingyenes nyelvvizsgához:

>>Tovább

Álláslehetőség a kaposvári Happy End Nyelviskolában: Irodai asszisztens (ügyfélszolgálat, adminisztráció, pénztár kezelés) munkakörbe várjuk szeretettel új munkatársunkat

>>Tovább


Név:

Jelszó:

Cégeknek 

Amikor egy vállalkozás úgy dönt, támogatja munkatársai angol nyelvtanulását, az általánosan megszokott módszer az, hogy az oktatás a cég telephelyén folyik. A módszer előnye, hogy a tanár helybe jön, hátránya viszont, hogy minden munkatárs, aki részt vesz az angol tanfolyamon, egyszerre esik ki a munkából, illetve megtalálni azt az időpontot, ami mindenkinek jó, általában nem egyszerű. 

Nálunk önök állítják össze az órarendüket a széles nyitvatartási időnkön belül: hétköznap 08.00-20.00, illetve szombaton és vasárnap 08.00-12.00 között.

Hogy mindezt hogyan tudjuk megvalósítani? Találkozzunk személyesen a nyelviskolában, ahol megmutatjuk a részleteket, és megválaszoljuk minden kérdését!

Egyeztessünk időpontot az elérhetőségeink bármelyikén! Klikk ide!

 

>>Tovább