Alapfok
Az angol nyelvtudás "legkevesebbre becsült" szintje (nyilván azért, mert a legtöbb helyen a középfok az elvárt szint, legyen szó diplomáról vagy akár felvételiről). Pedig egy stabil, magabiztos alapfok már fényévekre jár az „én kicsi beszél angol” színvonalától. Valójában ekkor már félúton vagy afelé a könnyed társalgási szint felé, amiről minden angolt tanulni vágyó álmodik.

Előfordult már, hogy külföldön járva kétségbeesetten néztél a járókelőkre, és azért imádkoztál, hogy Isten küldjön valakit, aki beszél magyarul is? Az alapfok megszerzésével az ilyen kínos pillanatokat egyszer és mindenkorra átadod a múltnak. Nem lesz probléma kérdezni, válaszolni, vagy csak elmondani, amit szeretnél. Még nem leszel képes arra, hogy angolul gondolkodj, a mondanivalódat meg kell tervezned, a válaszokat pedig le kell fordítanod.

Az is elképzelhető, hogy meg kell kérned beszélgetőpartneredet, hogy ugyan már ne daráljon olyan gyorsan, és valószínű, hogy időnként kicsit activity-zni kell vele (körülírás), de a lényeg: képes vagy megérteni és megértetni. Az pedig már csak a hab a cukrászsüteményen, hogy kedvenc slágereidből a klasszikus alapelemeknél ("béjbe", "tunájt", "ó jeeee") jóval többet fogsz megérteni. Az egy másik kérdés, hogy némelyik nótából pont azért ábrándulsz majd ki, mert megérted miről énekelnek. Volt már ilyen...

MEDDIG TART AZ ALAPFOKÚ TUDÁSSZINT MEGSZERZÉSE?

A legtöbb helyen az általános tapasztalat szerint teljesen nulláról indulva kb. 250 órát vesz igénybe az alapfok elérése. Az iskolánkban alkalmazott módszernek köszönhetően tanulóinknak ennél JÓVAL KEVESEBBRE, átlagosan 175 órára volt szüksége. Ráadásul, ha korábban már tanultál angolt, akkor nem is kell a tanfolyamot teljesen az elejétől kezdened, és még kevesebb időre lesz szükséged.

Ha további információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!

HA ÉRDEKESNEK TARTOD, AMIT OLVASTÁL, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!
 • Iwiw
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Linkter
 • blogtercimlap
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvibes
 • Live
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Bookmarks
 

Rólatok szóltak a hírek! A szerda esti(01.10.) híradó rólatok szólt! :) Nézzétek meg ti is! 3:35-5:25-ig! :)

>>Tovább

Néhány fontos részlet az ingyenes nyelvvizsgához:

>>Tovább

Álláslehetőség a kaposvári Happy End Nyelviskolában: Irodai asszisztens (ügyfélszolgálat, adminisztráció, pénztár kezelés) munkakörbe várjuk szeretettel új munkatársunkat

>>Tovább


Név:

Jelszó:

Cégeknek 

Amikor egy vállalkozás úgy dönt, támogatja munkatársai angol nyelvtanulását, az általánosan megszokott módszer az, hogy az oktatás a cég telephelyén folyik. A módszer előnye, hogy a tanár helybe jön, hátránya viszont, hogy minden munkatárs, aki részt vesz az angol tanfolyamon, egyszerre esik ki a munkából, illetve megtalálni azt az időpontot, ami mindenkinek jó, általában nem egyszerű. 

Nálunk önök állítják össze az órarendüket a széles nyitvatartási időnkön belül: hétköznap 08.00-20.00, illetve szombaton és vasárnap 08.00-12.00 között.

Hogy mindezt hogyan tudjuk megvalósítani? Találkozzunk személyesen a nyelviskolában, ahol megmutatjuk a részleteket, és megválaszoljuk minden kérdését!

Egyeztessünk időpontot az elérhetőségeink bármelyikén! Klikk ide!

 

>>Tovább